Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47911
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Статистичні методи розрахунку рівня рентабельності |
Authors |
Криничний, А.В.
|
ORCID | |
Keywords |
рентабельність виробництва рентабельность производства production profitability аналіз прибутку анализ прибыли analysis of profit |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47911 |
Publisher | Cумський державний університет |
License | |
Citation | Криничний, А.В. Статистичні методи розрахунку рівня рентабельності [Текст] / А.В. Криничний; наук. кер. І.І. Козлова // Інформатика, математика, автоматика : матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 18-22 квітня 2016 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 266. |
Abstract |
У часи ринкових відносин виключно велику роль відіграє аналіз прибутковості і рентабельності виробництва. Аналіз рентабельності допомагає отримати максимальне число ключових складових, які дають реальну і найбільш повну картину фінансового становища підприємства, його прибутковість або збитковість, змін в структурі активів і пасивів, у розрахунках з дебіторами і кредиторами. Це пояснює часте використання методів фінансового аналізу при складанні фінансових звітів підприємств для прийняття рішень по оптимізації виробничих потужностей. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Canada
1
China
2961495
France
1
Germany
3
Greece
1
Ireland
34281
Lithuania
1
Netherlands
1050
Turkey
1
Ukraine
531707
United Kingdom
267952
United States
14579384
Unknown Country
531706
Downloads
China
1
Germany
3
Lithuania
1
Netherlands
1
Thailand
1
Ukraine
531708
United Kingdom
1
United States
14579385
Unknown Country
18907584
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Krynychnyi_rentabelnist.pdf | 451.47 kB | Adobe PDF | 34018685 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.