Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47988
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Застосування рівнянь пресування у технології вяжучих матеріалів контактно-конденсаційного твердіння |
Authors |
Харченко, О.О.
Глуховський, В.В. Дашкова, Т.С. |
ORCID | |
Keywords |
пресування прессование pressing ущільнення уплотнение sealing |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47988 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Харченко, О.О. Застосування рівнянь пресування у технології вяжучих матеріалів контактно-конденсаційного твердіння [Текст] / О.О. Харченко, В.В. Глуховський, Т.С. Дашкова // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 254-255. |
Abstract |
З метою оцінки властивостей виробів, що отримуються методом
пресування порошкових систем, використовуються математичні залежності
щільності або пористості виробів від дії ущільнюючого навантаження.
Знання закономірного зв'язку основних параметрів пресування дозволяє не
тільки отримувати вироби із заданими властивостями, а й встановити
найбільш економічно вигідні параметри режиму пресування, зокрема для
виробів, отриманих на основі в'яжучих контактно-конденсаційного твердіння
[1]. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Algeria
1
Canada
1
China
1024612
France
1
Germany
4
Greece
1
Ireland
8467
Lithuania
1
Netherlands
377
Singapore
1
Ukraine
169323
United Kingdom
80144
United States
7858246
Unknown Country
169322
Downloads
Germany
3
Lithuania
1
Philippines
1
Singapore
1
Ukraine
596965
United Kingdom
1
United States
6405988
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kharchenko_Gluhovskyj_Dashkova.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | 7002965 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.