Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48139
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Технічне регулювання, як засіб підвищення конкурентоспроможності продукції |
Authors |
Yevstafieva, Yelyzaveta Olehivna
|
ORCID | |
Keywords |
конкурентоспроможність конкурентоспособность competitiveness технічне регулювання техническое регулирование technical regulation |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48139 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Євстаф'єва, Є.О. Технічне регулювання, як засіб підвищення конкурентоспроможності продукції [Текст] / Є.О. Євстаф'єва // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 279. |
Abstract |
Згідно статті 1 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» [1], прийнятого у 2015 році, термін «технічне регулювання» вживається у такому значенні: правове регулювання відносин у сфері визначення та виконання обов’язкових вимог до характеристик продукції, або пов’язаних з ними процесів та методів виробництва, а також перевірки їх додержання шляхом оцінки відповідності та/або державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції чи інших видів державного нагляду (контролю). |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Canada
1
China
2
Colombia
1
France
2
Germany
2
Greece
1
Ireland
5210
Italy
1
Lithuania
1
Ukraine
81700
United Kingdom
41205
United States
664529
Unknown Country
81699
Downloads
China
1
Germany
3
Greece
1
Lithuania
1
Ukraine
244873
United Kingdom
709
United States
664528
Unknown Country
11
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Yevstafieva.pdf | 697.23 kB | Adobe PDF | 910127 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.