Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48153
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Класифікація видів упаковки для фасування морозива
Authors Mishchenko, Mariia Ihorivna
ORCID
Keywords морозиво
фасування
упаковка
мороженое
фасование
ice cream
prepackaging
packaging
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48153
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Міщенко, М.І. Класифікація видів упаковки для фасування морозива [Текст] / М.І. Міщенко // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 288-289.
Abstract Широкий асортимент морозива обумовлює велике різноманіття різної тари і упаковки, що забезпечує йому привабливий зовнішній вигляд. При цьому, упаковка повинна бути зручною і не дуже дорогий, щоб покупець сплачував за якісну продукцію, а не за барвисту обгортку.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
57904
China China
51216199
Finland Finland
1
Germany Germany
3
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
190440
Italy Italy
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
619
Poland Poland
1
Romania Romania
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
389933331
United Kingdom United Kingdom
8875014
United States United States
1698161256
Unknown Country Unknown Country
17747553

Downloads

China China
2026439
Germany Germany
1698161253
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
198262747
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1230140183
Unknown Country Unknown Country
13

Files

File Size Format Downloads
Mishchenko.pdf 891.45 kB Adobe PDF -1166376653

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.