Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48355
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Перспективи використання роботизованої холецистектомії у лікуванні захворювань жовчного міхура |
Authors |
Іванова, Т.
Роговий, А. |
ORCID | |
Keywords |
лапароскопічний метод лапароскопический метод laparoscopic method метод роботизованої холецистэктомии метод роботизированной холецистектомии жовчний міхур желчный пузырь |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48355 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Іванова, Т. Перспективи використання роботизованої холецистектомії у лікуванні захворювань жовчного міхура [Текст] / Т. Іванова, А. Роговий; наук. кер. В.В. Леонов // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 21-22 квітня 2016 р. / Н.В. Деміхова. – Суми : СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 263. |
Abstract |
Актуальність. На сьогоднішній день все більше привертають до себе увагу технології,
що дають можливість протягом короткого часу та мінімального обсягу оперативного
втручання досягти хороших результатів в лікуванні хворих. В Україні широко застосовується лапароскопічний метод лікування захворювань жовчного міхура. Проте, впродовж останніх кількох років сучасні світові клініки широко використовують метод роботизованої холецистектомії. Мета роботи. Порівняння лапароскопічного та роботизованого методів холецистектомії за даними різних наукових джерел хірургічної галузі. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

94410

1

3

1

3875

1

1

338

1

25611

13479

51079

15
Downloads

3

1

1

51079

1

188817

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ivanova_Zhovchnyi_mikhur.pdf | 704.39 kB | Adobe PDF | 239903 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.