Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48651
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Основні рекомендації щодо меню здорового харчування
Authors Мазепа, О.Ю.
Dolgova, Nataliia Oleksandrivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-5091-4762
Keywords здорове харчування
здоровое питание
healthy eating
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48651
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Мазепа, О. Ю. Основні рекомендації щодо меню здорового харчування [Текст] / О. Ю. Мазепа, Н. О. Долгова // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту: тези доповідей ІІI Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 14-15 квітня 2016 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. – Суми: СумДУ, 2016. – С. 263-264.
Abstract Правильне харчування – не означає дороге харчування. Для початку слід усвідомити, що таке правильне здорове харчування. Є кілька тлумачень цього поняття: 1) Вживання такої кількості калорій в день, яка необхідна для нормальної життєдіяльності людини, тобто з урахуванням її енерговитрат; 2) Вживання їжі в обмежених дозах, у правильному поєднанні, в певний час; 3) Урахування набору хімічних елементів, що містяться в їжі.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Canada Canada
1
China China
2
France France
2
Germany Germany
3
Greece Greece
1
Ireland Ireland
17147
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
210424
United Kingdom United Kingdom
105905
United States United States
1416038
Unknown Country Unknown Country
1749540

Downloads

China China
1
Germany Germany
3
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
210425
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1082537
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Mazepa_zdorove_kharchuvannia.pdf 634.44 kB Adobe PDF 1292972

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.