Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48696
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості застосування теорії RevPash у ресторанному бізнесі |
Authors |
Фігун, Н.В.
|
ORCID | |
Keywords |
ресторанний бізнес ресторанный бизнес restaurant business маркетингові інструменти маркетинговые инструменты marketing tools |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48696 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Фігун, Н.В. Особливості застосування теорії RevPash у ресторанному бізнесі [Текст] / Н.В. Фігун // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 3-5 вересня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2013. - С. 156-157. |
Abstract |
Управління доходами повинне бути адаптоване до кожного сектора економіки. Управління доходами ресторану - це продаж послуг "правильному" клієнту за оптимальними цінами за "правильну" тривалість обслуговування. Основною ціллю менеджменту доходів в даному випадку є отримання максимального доходу для ресторану, забезпечуючи водночас найбільшу цінність для клієнта. Саме для забезпечення цих цілей було розроблено теорію та показник RevPash. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Argentina
1
Austria
1
Canada
1
France
2
Germany
1260857422
Greece
1
Ireland
1537629358
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
3426
Poland
1
Portugal
1
Russia
108365049
Sweden
1
Ukraine
1537629357
United Kingdom
722898466
United States
1260857423
Unknown Country
133318
Downloads
China
2
Germany
1260857424
Ireland
1241553
Lithuania
1
Ukraine
1204546355
United Kingdom
1
United States
1204546353
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Fihun_restorannyi_biznes.pdf | 692.68 kB | Adobe PDF | -623775601 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.