Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48755
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Характер впливу національних інноваційно-інвестиційних процесів на розвиток харчової промисловості |
Authors |
Бондаренко, С.А.
|
ORCID | |
Keywords |
інновації innovations инновации інвестиції investment инвестиции харчова промисловість food industry пищевая промышленность |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48755 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Бондаренко, С.А. Характер впливу національних інноваційно-інвестиційних процесів на розвиток харчової промисловості [Текст] / С.А. Бондаренко // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17 березня 2016 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 23-28. |
Abstract |
Підвищення рівня забезпеченості інвестиційними ресурсами
промислового сектору економіки ставлять серед найважливіших
завдань економічного розвитку як провідні розвинуті країни світу, так і
країни, що розвиваються. З урахуванням поточних економічних умов і
невизначеності перспектив, саме інвестиційне фінансування
розвитку промисловості є шляхом подальшого економічного зростання.
Натомість в Україні внаслідок світової фінансової кризи, політичної
нестабільності та недоліків системи управління рівень інвестиційної
активності не дозволяє накопичувати достатній інвестиційний ресурс для
модернізації економіки. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

1

1

2

1

2562

1

1

143

192448

16509

8539

98785

16508
Downloads

1

1

8

3

1

1

1

49393

1

192450

20
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bondarenko_Food.pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | 241880 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.