Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49358
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Порівняльний аналіз цін на ринку закладів харчування у м. Суми |
Authors |
Писаренко, К.О.
|
ORCID | |
Keywords |
заклади харчування питание food establishments маркетингові дослідження маркетинговые исследования marketing researches |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49358 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Писаренко, К.О. Порівняльний аналіз цін на ринку закладів харчування у м. Суми [Текст] / К.О. Писаренко; наук. кер. Л.Ю. Сагер // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / за заг. ред. О.В. Прокопенко. – Суми: СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 133-134. |
Abstract |
Кожна фірма користується знаннями про ціни і товари конкурентів у
якості відправної точки для формування власного ціноутворення. Тому в
першу чергу потрібно виділити основних конкурентів товару. Так як ціни на
ринку залежать від попиту, політичної ситуації та психологічних факторів,
аналіз цін досить короткостроковий.
Для аналізу було взято ринок громадського харчування м. Суми, зокрема
кафе, відповідно об’єкт дослідження – найпопулярніші напої і страви серед
молоді. Було проведено моніторинг соціальних мереж та за допомогою
хештегу обрано певні страви та заклади. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
1
France
1
Germany
3
Indonesia
1
Ireland
15060
Lithuania
1
Netherlands
941
Singapore
1
Ukraine
1509800
United Kingdom
49572
United States
2216696
Unknown Country
96006
Downloads
China
2
Germany
3
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
802904
United Kingdom
1
United States
1509799
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pysarenko_hromadske_kharchuvannia.pdf | 941.3 kB | Adobe PDF | 2312717 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.