Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49495
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Актуальність збалансованого харчування студентів |
Authors |
Приходько, А.М.
|
ORCID | |
Keywords |
харчування студентів питание студентов раціональне харчування рациональное питание |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49495 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Приходько, А. М. Актуальність збалансованого харчування студентів [Текст] / А. М. Приходько // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей І Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 17-18 квітня 2014 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 82-83. |
Abstract |
Раціональне харчування – перший ключ до здоров’я i
доброго самопочуття, без яких важко досягнути максимальної
працездатностi. Насичене та різноманітне життя студентів
відрізняється великою перенапругою нервової системи.
Психічне навантаження, особливо у пору екзаменаційної сесії,
значно збільшується. Хронічне недосипання, порушення
режиму дня та відпочинку, режиму харчування та інтенсивне
інформаційне перенавантаження можуть призвести до
негативних наслідків, наприклад, до нервово-психічного зриву. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Canada
1
China
1
France
2
Germany
446083654
Ireland
145748
Italy
1
Lithuania
1
Russia
1
Sweden
1
Ukraine
69812554
United Kingdom
34908200
United States
340925005
Unknown Country
291495
Downloads
China
1
France
1
Germany
446083653
Lithuania
1
Ukraine
130607709
United Kingdom
1
United States
892166665
Unknown Country
291496
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
prykhodko_kharchuvannia_studentiv.pdf | 429.2 kB | Adobe PDF | 1469149527 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.