Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва |
Authors |
Karintseva, Oleksandra Ivanivna
Kharchenko, Mykola Oleksiiovych Соловйова, М.С. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-9570-3646 http://orcid.org/0000-0002-3034-8935 |
Keywords |
калькулювання calculation калькулирования собівартість продукції cost of production себестоимость продукции хлібопекарне виробництво bakery production хлебопекарное производство |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Карінцева, О. І. Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва [Текст] / О. І. Карінцева, М. О. Харченко, М. С. Соловйова // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - Т.1. - С. 277-278. |
Abstract |
В останній час підвищується роль управлінського обліку в управлінні
підприємством, і особливо собівартості, як основного показника діяльності.
Облік цього показника необхідно для: а) визначення собівартості всієї
продукції та її окремих видів; б) встановлення ціни на продукцію. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
2
Finland
1
France
1
Germany
27
Greece
1
Ireland
24512
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
1747
Spain
1
Ukraine
276663
United Kingdom
140079
United States
2988526
Unknown Country
276662
Downloads
China
2
Finland
1
Germany
3
Lithuania
1
Ukraine
829426
United Kingdom
1
United States
2268826
Unknown Country
4
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Karintceva_Bakery.pdf | 953.32 kB | Adobe PDF | 3098264 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.