Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50708
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Бенчмаркінг як метод дослідження конкурентоспроможності компаній: особливості використання в Україні
Other Titles Benchmarking as an exploring method of companies's competitiveness: features of using in Ukraine.
Authors Джамалов, Р.М.
ORCID
Keywords конкурентоспроможність
бенчмаркінг
управління
конкурент
competitiveness
benchmarking
management
competitor
Type Preprint
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50708
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Джамалов, Р. М. Бенчмаркінг як метод дослідження конкурентоспроможності компаній: особливості використання в Україні [Текст] / Р. М. Джамалов. - Суми : ДВНЗ «УАБС НБУ», 2012. – 2 с. - (Препринт / Державний вищий навчальний заклад «Українська академія банківської справи Національного банку України» ; UABS ME/2012/003).
Abstract Бенчмаркінг розглядається як метод дослідження та підвищення конкурентоспроможності компаній. Його позитивні та негативні сторони для вітчизняних підприємств.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
Canada Canada
1
China China
3581253
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
1
France France
1
Germany Germany
49682
Greece Greece
1
Ireland Ireland
12646
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
12415443
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
638680
United Kingdom United Kingdom
331989
United States United States
24830885
Unknown Country Unknown Country
638679

Downloads

China China
1
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Ukraine Ukraine
638682
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
42499267
Unknown Country Unknown Country
23

Files

File Size Format Downloads
Dzhamalov_ Benchmarkinh.pdf 143.77 kB Adobe PDF 43137978

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.