Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5123
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Санітарно-бактеріологічне дослідження кисломолочних продуктів (йогуртів) |
Authors |
Obukhova, Olha Anatoliivna
![]() Basova, Tetiana Vasylivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-2104-8412 |
Keywords |
кисломолочні продукти біфідобактерії кисломолочные продукты бифидобактерии dairy products bifidobacteria |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5123 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Обухова, О.А. Санітарно-бактеріологічне дослідження кисломолочних продуктів (йогуртів) [Текст] / О.А. Обухова, Т.В. Басова // Актуальні питання експериментальної та клінічної медицини : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, присвяченої Дню науки в Україні, 25-26 квітня 2007 р. — Суми : СумДУ, 2007. — Ч.1. — С. 43. |
Abstract |
Нами були проведені порівняльні мікробіологічні дослідження 7 торгових марок йогуртів, які наряду з оцінкою упаковки, маркірування, включали й мікробіологічні показники: це біойогурт "Біфілайф", йогурт молочно-кислий класичний "Данон", йогурт елітний з лактулозою, йогурт President, біо-йогурт "Білоцвіт", йогурт "столичний" ("Фанни" Павлоград), термінований йогурт "Ведмедик". Кожна марка йогурту досліджувалася 10 разів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5123 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

2

1

5

568246

1

284124

1

1

12634

1

28

1

1

1

13

13450237

5443236

271113393

13450236
Downloads

2

1

1

508

1

3

1

13450238

1

304322164

304322164
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Obuhova.pdf | 215.53 kB | Adobe PDF | 622095084 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.