Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/51938
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Анализ показателей конкурентоспособности банковских услуг и продуктов Сумской области |
Other Titles |
Analysis of competitiveness of banking services and products of Sumy region Аналіз показників конкурентоспроможності банківських послуг і продуктів Сумської області |
Authors |
Koibichuk, Vitaliia Vasylivna
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-3540-7922 |
Keywords |
конкурентоспроможність банку рівень вартості рівень якості competitiveness of the bank level of cost quality level конкурентоспособность банка уровень стоимости уровень качества |
Type | Article |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/51938 |
Publisher | Юго-Западный государственный университет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Койбичук, В. В. Анализ показателей конкурентоспособности банковских услуг и продуктов Сумской области // Математика и ее приложения в современной науке и практике : сб. науч. ст. ІІІ Междунар. науч.-практ. конф. студентов и аспирантов, 11-13 апреля 2013 г. / Редкол. Е. А. Бойцова (отв. ред.) и др. / Юго-Зап. гос. ун-т. - Курск, 2013. – С. 381-385. |
Abstract |
Стаття відображає математичний метод побудови залежності рівня вартості банківської послуги від її вартості. The article displays a mathematical method of building based on the cost of banking services from its quality. Статья отражает математический метод построения зависимости уровня стоимости банковской услуги от ее стоимости. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

21

1

1

1

106714

1

600

1

1988123

1004374

27427912

1988120
Downloads

1

1

1

2

11058

1

7076079

1004375

32515870

2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Koibichuk_quality_level.pdf | 677.14 kB | Adobe PDF | 40607390 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.