Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/52487
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Обліковий аспект планування витрат на якість обслуговування торгівельними підприємствами
Other Titles Account aspect of planning costs of the quality of service trade enterprises
Authors Hrytsenko, Olena Ivanivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0003-0178-1139
Keywords план
plan
якість обслуговування
quality of service
торгівля
trade
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/52487
Publisher Наукове об'єднання " Economics "
License
Citation Гриценко, О. І. Обліковий аспект планування витрат на якість обслуговування торгівельними підприємствами [Текст] / О. І. Гриценко // Кримський економічний вісник : Науковий журнал. – Сімферополь. - 2014. - № 1 (08). - С. 138-141.
Abstract Розглянуто науково-методологічні основи планування витрат на якість обслуговування, визначено основні фактори, що впливають на суму та рівень витрат на якість обслуговування.
Describes the scientific and methodological basis of planning the cost of service quality, there were determined the main factors, which affect the sum and level of spending on quality of service.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

China China
53558438
France France
346923196
Germany Germany
758958
Greece Greece
7006
Ireland Ireland
93585
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Sweden Sweden
24320
Ukraine Ukraine
5951207
United Kingdom United Kingdom
2533260
United States United States
762724376
Unknown Country Unknown Country
5951206

Downloads

China China
1
Germany Germany
3
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
2
Ukraine Ukraine
209167234
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
346923197
Unknown Country Unknown Country
15

Files

File Size Format Downloads
Hrytsenko_Oblikovyi_aspekt .pdf 362.93 kB Adobe PDF 556090455

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.