Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5273
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вплив чинників виробничого середовища на стан здоров`я працюючих на сірчанокислотному виробництві |
Authors |
Halushko, Nataliia Anatoliivna
![]() Дем`янова, А.А. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-1332-703X |
Keywords |
сірчана кислота серная кислота sulfuric acid |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5273 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Дем`янова, А.А. Вплив чинників виробничого середовища на стан здоров`я працюючих на сірчанокислотному виробництві [Текст] / А.А. Дем`янова, Н.А. Галушко // Актуальні питання експериментальної та клінічної медицини : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, присвяченої Дню науки в Україні, 25-26 квітня 2007 р. - Суми : СумДУ, 2007. - Ч.2. - С. 155-157. |
Abstract |
Виробництво сірчаної кислоти є одним з найважливіших виробництв хімічної галузі промисловості. Сірчана кислота має величезне значення для народного господарства України і широко використовується у різних його галузях. Технологічні зміни, що зараз відбуваються у виробництві сірчаної кислоти, на жаль часом не знаходять належної санітарно-гігієнічної підтримки. Тому метою дослідження був аналіз впливу умов праці на стан здоров’я працюючих у виробництві сірчаної кислоти.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5273 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

130386

1

1

2

8736

774021

1

9270569

1

1

1

21738

14

1

387010

3

73816832

1

36951879

982073439

1177251470
Downloads

2

36951877

1177251470

1

2

201361318

1

982073439

216
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Halushko.pdf | 525.9 kB | Adobe PDF | -1897328970 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.