Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53131
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вибір підходу до оцінки вартості фінансових установ в угодах M&A: обгрунтування методом аналізу ієрархій |
Other Titles |
Choice approach to the valuation of the financial institution in М&A contracts using the analytic hierarchy process |
Authors |
Hrytsenko, Kostiantyn Hryhorovych
Yaremenko, Nataliia Serhiivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-7855-691X |
Keywords |
оцінка вартості фінансових інститутів valuation of the financial institution злиття та поглинання mergers and acquisitions метод аналізу ієрархій hierarchy analysis method |
Type | Article |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53131 |
Publisher | Донецький національний університет |
License | |
Citation | Гриценко К.Г. Вибір підходу до оцінки вартості фінансових установ в угодах М&A: обґрунтування за методом аналізу ієрархій / Гриценко К.Г., Яременко Н.С. // Економічна кібернетика. - 2013. - №1-3(79-81). - С. 37-42. |
Abstract |
В статті пропонується використання методу аналізу ієрархій для обґрунтування вибору підходу до оцінки вартості фінансової установи, найбільш прийнятного в угодах злиття та поглинання. The article proposes to use the analytic hierarchy process for the justification of the choice approach to the valuation of the financial institution, the most appropriate in mergers and acquisitions. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
1
Germany
2
Greece
1
Ireland
10367
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
265
Russia
1
Singapore
1
Ukraine
99426
United Kingdom
50243
United States
676770
Unknown Country
837091
Downloads
China
1
Germany
2
Indonesia
1
Lithuania
1
Ukraine
195807
United Kingdom
1
United States
676766
Unknown Country
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Hrytsenko_ Vybir_pidkhodui.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | 872582 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.