Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53747
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичні підходи до оцінки економічного статусу клієнтів банку |
Other Titles |
Methodological approaches to assessing the economic status of bank clients |
Authors |
Шульга, Н.П.
|
ORCID | |
Keywords |
клієнт банку економічний статус клієнта портфельний аналіз стратегії взаємодії банку з клієнтами bank client clients’ economic status portfolio analysis strategies of bank cooperation with clients |
Type | Article |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53747 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Шульга Н.П. Методичні підходи до оцінки економічного статусу клієнтів банку / Н.П. Шульга // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : зб. наук. праць / ДВНЗ "УАБС НБУ". - Суми, 2009. – Вип. 26. – С. 162–169. |
Abstract |
У статті обґрунтовано необхідність визначення економічного статусу клієнтів банку та запропоновано методичні підходи до його розрахунку. На основі цього автором розроблені стратегії взаємодії банку з окремими групами клієнтів.
In the article necessity of determination bank clients’ economic status is examined and the methodical approaches to its definition are given. On the base of it, strategies of bank cooperation with the separate groups of clients are developed by the author. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
France
1
Germany
32
Ireland
2941
Italy
2
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
50402
United Kingdom
25728
United States
533844
Unknown Country
50401
Downloads
China
1
Czechia
1
Finland
5881
France
2
Germany
15810
Lithuania
1
Poland
1
Russia
1
Ukraine
404340
United Kingdom
5881
United States
533845
Unknown Country
19
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shulha_Metodychni .pdf | 228.95 kB | Adobe PDF | 965783 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.