Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.uabs.edu.ua/jspui/handle/123456789/2312
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості та методи капіталізації банківського сектора в Україні
Other Titles Features and methods of Ukraine banking sector capitalization
Authors Реверчук, О.
Reverchuk, О.
ORCID
Keywords банківський сектор
капітал банку
капіталізація банківської системи
методи управління джерелами капіталізації банку
banking
capital of bank
capitalization of the banking system
management methods sources of bank capitalization
Type Article
Date of Issue 2010
URI http://dspace.uabs.edu.ua/jspui/handle/123456789/2312
Publisher ДВНЗ "УАБС НБУ"
License
Citation Реверчук, О. Особливості та методи капіталізації банківського сектора в Україні [Текст] / О. Реверчук // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : зб. наук. праць / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". - Суми , 2010. – Вип. 28. - С. 180 - 186.
Abstract У статті з’ясовано основні проблеми і чинники зростання капіталізації вітчизняних банків. Визначено методи управління джерелами капіталізації банку. Обґрунтовано напрями і методи формування сприятливого інвестиційного клімату в банківській системі України.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
France France
1
Germany Germany
20
Ireland Ireland
1908
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
239
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
135922
United Kingdom United Kingdom
12396
United States United States
247529
Unknown Country Unknown Country
24313

Downloads

France France
1
Germany Germany
21
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
422332
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
422334
Unknown Country Unknown Country
422333

Files

File Size Format Downloads
984_2010_180.pdf 280.3 kB Adobe PDF 1267025

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.