Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/54392
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підготовка кваліфікованих фахівців для банківських установ |
Other Titles |
Training qualified personnel for banking institutions |
Authors |
Yepifanov, Anatolii Oleksandrovych
|
ORCID | |
Keywords |
персонал банку економічна освіта банківська освіта bank personnel economic education banking education |
Type | Article |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/54392 |
Publisher | |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Єпіфанов А.О. Підготовка кваліфікованих фахівців для банківських установ / А.О. Єпіфанов // Банки та банківські системи. - 2006. - № 1.- C. 5-15. |
Abstract |
Конкурентноздатність і ефективність діяльності банків у сучасних умовах багато в чому визначаються рівнем розвитку систем управління персоналом, що вимагає проведення кадрового аудиту і моніторингу, які дозволяють визначати пріоритети і погоджувати використання окремих технологій управління персоналом. Кваліфіковані фахівці є визначальним, а найчастіше - вирішальним фактором забезпечення успішної діяльності як окремих фінансово-кредитних організацій, так і банківської системи а цілому. Тому мета даної статті полягає в розгляді системи підготовки та перепідготовки фахівців для вітчизняної банківської системи, дослідженні міжнародного досвіду у кадровій політиці банків. The purpose of this paper is to review the training and retraining of specialists for the Ukrainian banking system, the study of international experience in bank’s personnel policy. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

1

1

2

13671

4132

2

1

1

583459

51758

4087735

19065958
Downloads

2

37

1

1

1

2575874

1

4087736

23806727
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Yepifanov.PDF | 282.56 kB | Adobe PDF | 30470380 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.