Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/54936
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Оцінка вартості капіталу банку: методика та методологія
Other Titles Valuation of bank capital: Methods and Methodology
Оценка стоимости капитала банка: методика и методология
Authors Маслак, Н.Г.
ORCID
Keywords капітал
капитал
capital
капітал банку
капитал банка
capital bank
вартість капіталу
стоимость капитала
cost of capital
методика оцінки вартості
методика оценки стоимости
method of valuation of capital
Type Article
Date of Issue 2006
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/54936
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Маслак, Н.Г. Оцінка вартості капіталу банку: методика та методологія / Н.Г. Маслак // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: зб. наук. праць. – Суми: УАБС НБУ, 2006. – Т. 17. - С. 167-178.
Abstract В статті розкриваються питання методології та методики оцінки вартості капіталу банку. Розмежовуються плоняття розмір капіталу та вартість капіталу.
In this article questions the methodology and methods of valuation of bank capital. Plonyattya separated by size and capital cost of capital.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
Germany Germany
44
Ireland Ireland
4723
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
350051
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
42498
United Kingdom United Kingdom
21723
United States United States
700101
Unknown Country Unknown Country
42497

Downloads

Finland Finland
1
France France
238562
Germany Germany
238561
Israel Israel
1
Latvia Latvia
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
15586
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
1161655
United Kingdom United Kingdom
21724
United States United States
1161640
Unknown Country Unknown Country
57

Files

File Size Format Downloads
Maslak_Otsinka_vartosti.pdf 594.06 kB Adobe PDF 2837790

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.