Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55081
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Ступінь впливу молочних продуктів на організм людини |
Authors |
Павлік, О.В.
Габрук, І.І. |
ORCID | |
Keywords |
молочні продукти молочные продукты dairy produce організм людини организм человека human body онлайн-анкетування онлайн-анкетирование online survey |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55081 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Павлік, О.В. Ступінь впливу молочних продуктів на організм людини [Текст] / О.В. Павлік, І.І. Габрук; наук. кер. Л.І. Григорчук // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. – Суми : СумДУ, 2017. – С. 138. |
Abstract |
Актуальність: Практично кожна людина дотримується думки, що корисніше напою, ніж молоко, немає. Однак, як впливають на наше здоров'я молочні вироби, чи є певна небезпека при їхньому споживанні?
Мета: Метою даного дослідження було визначення впливу молочних продуктів на організм людини, за допомогою опитування визначити прихильність студентів до одного з видів молочної продукції, вплив реклами та інших чинників при купівлі даної продукції, позитивні і негативні наслідки після вживання молочнокислої продукції. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Australia
1
China
968
France
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
7347
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
101569
United Kingdom
51108
United States
552574
Unknown Country
101568
Downloads
China
1
Germany
1
India
1
Ireland
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
101570
United Kingdom
1
United States
552574
Unknown Country
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pavlik_Ghabruk.pdf | 742.42 kB | Adobe PDF | 654154 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.