Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55083
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аспекти групування статей бухгалтерського балансу та визначення фінансового стану клієнта банку |
Other Titles |
Aspects of balance sheet items grouping and determination the customer's financial condition of the bank |
Authors |
Губар, Б.Н.
|
ORCID | |
Keywords |
бухгалтерський баланс balance shee фінансовий стану клієнта банку financial position of the customer's bank |
Type | Article |
Date of Issue | 2004 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55083 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Губар Б.Н. Аспекти групування статей бухгалтерського балансу та визначення фінансового стану клієнта банку / Б.Н. Губар // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : зб. наук. праць. – Суми, 2004. - Т. 11. – C. 274-286 |
Abstract |
У взаємовідносинах між банком і клієнтом з приводу кредитування
завжди існувала проблема визначення реальної кредитоспроможності
отримувача кредиту. Визначення кредитоспроможності клієнта здійснюється
шляхом виконання аналізу його фінансового стану In the relationship between the bank and the customer on credit always a problem of determining the actual creditworthiness the recipient of the loan. Determining the creditworthiness of the customer shall through the analysis of its financial condition |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Argentina
1
France
1
Germany
7342
Ireland
1896
Lithuania
1
Ukraine
212322
United Kingdom
28232
United States
764057
Unknown Country
4
Downloads
China
3
France
1
Germany
1013857
Ireland
1897
Lithuania
1
Poland
1
Ukraine
1013869
United Kingdom
1
United States
1013857
Unknown Country
1013892
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Hubar_Aspekty_hrupuvannia_statei.pdf | 498.92 kB | Adobe PDF | 4057379 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.