Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55130
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка методу прогнозування кількості мікроорганізмів в харчових продуктах |
Authors |
Chernetskyi, Ihor Volodymyrovych
|
ORCID | |
Keywords |
продукти харчування продукты питания food мікроорганізми микроорганизмы micro-organisms метод прогнозування метод прогнозирования method of forecasting |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55130 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Чернецький, І.В. Розробка методу прогнозування кількості мікроорганізмів в харчових продуктах [Текст] / І.В. Чернецький; наук. кер. О.М. Бергілевич // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. – Суми : СумДУ, 2017. – С. 145. |
Abstract |
Якість і безпечність харчових продуктів є основою гарантування захисту здоров’я населення країни від отруєнь та захворювань харчового походження. Тому, дуже важливо знати динаміку кількості мікроорганізмів в харчових продуктах, особливо при їх зберіганні в холодильнику. На даний час, з розвитком науково-технічного прогресу, встановити чи передбачити поведінку мікроорганізмів (розмноження чи загибель) можна за допомогою математичних та статистичних формул, моделей та комп’ютерних програм. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

850

19246

9625

1

1

1

435705

73725

1121739

146881
Downloads

1

851

1

1

1

435703

1

1807775

4
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Chernecjkyj_rozrobka.pdf | 742.7 kB | Adobe PDF | 2244338 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.