Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5526
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Influence of salts of heavy metals on the structure of epiphyseal cartilage |
Authors |
Romaniuk, Anatolii Mykolaiovych
Romaniuk, K. Nwaogy, A. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-2560-1382 |
Keywords |
епіфізарні хрящі эпифизарные хрящи epiphyseal cartilage |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5526 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Romanjuk, K. Influence of salts of heavy metals on the structure of epiphyseal cartilage [Текст] / K. Romanjuk, A. Nwaogy, A.M. Romanjuk // Актуальні питання експериментальної та клінічної медицини : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, присвяченої Дню науки в Україні, 25-26 квітня 2007 р. — Суми : СумДУ, 2007. — Ч.1. — С. 65-66. |
Abstract |
Among the known unfavorable influences on the skeletal bone, there is reaction on epiphyseal cartilage of bones under the influence of salts of heavy metals in the organism.
To study the morphological changes of epiphyseal cartilage of skeletal bones using salts of heavy metals (chrome, zinc and lead).
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5526 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Australia
1
Belarus
1
Belgium
1
Canada
1
China
3
France
3
Germany
382
Ireland
169149
Italy
2
Lithuania
1
Netherlands
7
Russia
19
Singapore
48003417
Turkey
3
Ukraine
7474533
United Kingdom
3744785
United States
333666641
Unknown Country
87
Vietnam
22556
Downloads
China
2
Germany
383
Ireland
169150
Lithuania
1
Russia
2
Ukraine
13768809
United Kingdom
1
United States
274251689
Unknown Country
147
Vietnam
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Romanjuk.pdf | 102.12 kB | Adobe PDF | 288190185 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.