Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55453
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Інформаційні аспекти управління ресурсним потенціалом комерційного банку
Other Titles Информационные аспекты управления ресурсным потенциалом коммерческого банка
Information aspects of resource potential commercial bank
Authors Федосік, І.М.
ORCID
Keywords аспекти
банк
управління
Bank
aspects
management
аспекты
управление
Type Article
Date of Issue 2002
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55453
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Федосік, І.М. Інформаційні аспекти управління ресурсним потенціалом комерційного банку [Текст] / І.М. Федосік // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: зб. наук. праць. – Суми: УАБС НБУ, 2002. - Т. 5. - C. 165-168.
Abstract У нинішніх умовах розвитку економічних відносин в Україні формування банківських ресурсів має першорядне значення та нерозривно пов’язане з підвищенням ефективності управління активами і пасивами банку.
В нынешних условиях развития экономических отношений в Украине формирования банковских ресурсов имеет первостепенное значение и неразрывно связано с повышением эффективности управления активами и пассивами банка.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
53318
Ireland Ireland
15141
Japan Japan
7715567
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
404648
United Kingdom United Kingdom
205947
United States United States
33029679
Unknown Country Unknown Country
404647

Downloads

China China
1
France France
1
Germany Germany
47
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1213337
United Kingdom United Kingdom
205948
United States United States
33029680
Unknown Country Unknown Country
7

Files

File Size Format Downloads
Fedosik_aspects1.pdf 435.66 kB Adobe PDF 34449022

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.