Please use this identifier to cite or link to this item:
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
| Title | Науково-методичні підходи до формування продовольчого потенціалу регіону |
| Other Titles |
Scientific and methodological approaches to the formation of the food potential of the region |
| Authors |
Муштай, В.А.
Шумкова, О.В. |
| ORCID | |
| Keywords |
агроресурсний потенціал агроресурсный потенциал agroresource potential моделювання моделирование modeling продовольча політика продовольственная политика food policy регресійний аналіз регрессионный анализ regression analysis |
| Type | Article |
| Date of Issue | 2007 |
| URI | |
| Publisher | |
| License | Copyright not evaluated |
| Citation | Муштай, В.А. Науково-методичні підходи до формування продовольчого потенціалу регіону [Текст] / В.А. Муштай, О.В. Шумкова // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: збірник наукових праць. - Суми: УАБС НБУ, 2007. – Вип. 20. - C. 30-38. |
| Abstract |
Мета дослідження – розробка науково-методичних підходів до
проблеми формування продовольчого потенціалу регіону. |
| Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Finland
1
France
1
Germany
25
Greece
1
Ireland
2962
Lithuania
1
Netherlands
454
Ukraine
94434
United Kingdom
47218
United States
998928
Unknown Country
3526511
Downloads
Finland
1
Germany
27
Lithuania
1
Ukraine
519857
United Kingdom
1
United States
759388
Unknown Country
7
Files
| File | Size | Format | Downloads |
|---|---|---|---|
| Mushtai_Prodovolchyi_potentsial.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | 1279282 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.