Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55950
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Оцінка рівня конкуренції в галузі: статистичний підхід (на прикладі молокопереробної промисловості) |
Other Titles |
Assessing the Level of Competition in the Industry: a Statistical Approach (the Case of Dairy Industry) |
Authors |
Kremen, Olha Ivanivna
|
ORCID | |
Keywords |
конкуренція частка ринку підприємства інтенсивність конкуренції конкурентна позиція компанії конкурентний статус підприємства матриця конкурентного статусу competition market share of the enterprise intensity of competition competitive position of the company competitive status of the company matrix of competitive status |
Type | Article |
Date of Issue | 2008 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55950 |
Publisher | Хмельницький національний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Кремень, О. І. Оцінка рівня конкуренції в галузі: статистичний підхід (на прикладі молокопереробної промисловості) [Текст] / О. І. Кремень // Вісник Хмельницького національного університету. - 2008. - № 3. Т.3. - С. 200-205 |
Abstract |
У статті запропоновано методику проведення оцінки рівня конкуренції на ринку та конкурентної позиції підприємства на основі використання статистичних методів та прийомів. The paper presents a method evaluated the level of competition in the market and competitive position of enterprises through the use of statistical methods and techniques . |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

1

977

21

1

6106

1

58613

29550

439708

534983
Downloads

1

21737

6104

1

1

1

1

344442

1

534983

73
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kremen_Ocinka_rivnya_concurencii.pdf | 439.23 kB | Adobe PDF | 907345 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.