Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56296
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Застосування трансфертного ціноутворення за узгодженими строками для управління процентним ризиком банку |
Other Titles |
Applying of transfer price as an instrument of bank`s interest risk management |
Authors |
Savchenko, Taras Hryhorovych
![]() Пожар, Олександр Михайлович Пожар, Александр Михайлович Pozhar, Oleksandr Mykhailovych |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-4793-054X |
Keywords |
трансфертна ціна трансфертная цена transfer price процентний ризик процентный риск percent risk форми процентного ризику формы процентного риска forms of percent risk |
Type | Article |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56296 |
Publisher | Національна академія управління |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Савченко, Т.Г. Застосування трансфертного ціноутворення за узгодженими строками для управління процентним ризиком банку [Текст] / Т.Г. Савченко, О.М. Пожар // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – №3. – С. 163-175. |
Abstract |
У статті досліджується проблема визначення методів трансфертного ціноутворення, які дозволяють управляти основними формами процентного ризику банку. Оптимальним методом у даному аспекті, на думку авторів, є трансфертне ціноутворення за узгодженими строками погашення. The authors discuss methods of transfer price setting which allow to manage basic forms of bank`s interest risk. In authors` opinion, transfer price setting by settled maturity date is the optimal method. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

303733792

1

335111

2

1

1184

1

1

22671762

11338248

244784338

605536203
Downloads

1931378

126885434

1

2

1

185834895

67935981

303733791

13
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Savchenko_Transfertne_tsinoutvorennia.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | 686321496 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.