Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56386
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підвищення ефективності корпоративного управління як засіб впливу на суверенний рейтинг країни |
Authors |
Brychko, Maryna Mykhailivna
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-9351-3280 |
Keywords |
суверенний рейтинг суверенный рейтинг sovereign rating корпоративне управління корпоративное управление corporate governance банківська система банковская система banking system |
Type | Article |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56386 |
Publisher | Національний авіаційний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Бричко, М.М. Підвищення ефективності корпоративного управління як засіб впливу на суверенний рейтинг країни [Електронний ресурс] / М.М. Бричко // Проблеми системного підходу в економіці: електронне наукове фахове видання. - К.: НАУ, 2011. - №1. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/PSPE/2011_1/Brichko_111.htm |
Abstract |
Стаття аналізує роль рейтингових агентств, як інститутів щодо вирішення проблеми інформаційної асиметрії. Досліджує основні способи оцінки кредитного рейтингу. Сформульовано пропозиції щодо підвищення ефективності корпоративного управління як засобу впливу на суверенний рейтинг. Paper examines the role of rating agencies as institutions to address the problem of information asymmetry. Author focuses on basic ways to assess the credit rating. Author formulated proposals to improving the efficiency of corporate governance as a means to influence the sovereign rating. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

1

1

386576

1

81453

2

1

1825

1

1

44209938

18384084

554753192

44209937
Downloads

4

2

1

1

125657913

18384085

554753192

5467526
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Brychko_Korporatyvne_upravlinnia.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | 704262724 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.