Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування
Authors Shevchenko, Serhii Mykolaiovych
Назаренко, Л.
ORCID
Keywords харчові добавки
продукти харчування
пищевые добавки
продукты питания
food additives
food
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699
Publisher Вид-во СумДУ
License
Citation Назаренко, Л. Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування [Текст] / Л. Назаренко, С.М. Шевченко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г.Гусак, В.Г.Євтухов. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.ІІІ. - С. 123-124.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
65834110
Germany Germany
562714
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
281360
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Mongolia Mongolia
1
Netherlands Netherlands
8069
Norway Norway
1
Romania Romania
1
Russia Russia
11
Singapore Singapore
1
Switzerland Switzerland
1
Turkey Turkey
2
Ukraine Ukraine
142281562
United Kingdom United Kingdom
1965142
United States United States
495496101
Unknown Country Unknown Country
3898016

Downloads

China China
280665105
EU EU
3
Germany Germany
323
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Russia Russia
4
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
710327096
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
710327098
Unknown Country Unknown Country
710327098

Files

File Size Format Downloads
Shevchenko.pdf 133.32 kB Adobe PDF -1883320565

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.