Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування |
Authors |
Shevchenko, Serhii Mykolaiovych
Назаренко, Л. |
ORCID | |
Keywords |
харчові добавки продукти харчування пищевые добавки продукты питания food additives food |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Назаренко, Л. Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування [Текст] / Л. Назаренко, С.М. Шевченко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г.Гусак, В.Г.Євтухов. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.ІІІ. - С. 123-124. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

1

65834110

562714

1

1

281360

1

1

1

8069

1

1

11

1

1

2

142281562

1965142

495496101

3898016
Downloads

280665105

3

323

1

1

4

1

710327096

1

710327098

710327098
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shevchenko.pdf | 133.32 kB | Adobe PDF | -1883320565 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.