Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57513
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення системи підготовки фахівців банківської та фінансової справи на основі оптимізації режиму студентів економічного профілю |
Other Titles |
Improvement of the system of training specialists of the banking and financial cases based on optimization for students of economic profile |
Authors |
Pylypei, Leonid Petrovych
![]() Крушинська, Я.Ф. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-3508-1675 |
Keywords |
дослідження фахівці студенти удосконалення sesearch specialists students improvement |
Type | Article |
Date of Issue | 2001 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57513 |
Publisher | Суми: ВВТ"Мрія-1" |
License | |
Citation | Пилипей, Л. П. Удосконалення підготовки фахівців банківської та фінансової справи на основі оптимізації режиму студентів економічного профілю [Текст] / Пилипей Л. П. , Крушинська Я. Ф. // Проблеми і перспективи розвитку фінансово-банківської системи України : збірник наукових праць / УАБС НБУ. - Суми : ВВП “Мрія-1” ЛТД, 2001. - Т. 6. – С. 11-13. |
Abstract |
Метою нашого дослідження було встановлення впливу обсягу тижневої рухової активності та інших факторів на підготовку фахівців в УАБС.
Для цього були використані такі методи: аналіз теоретичних джерел, спостереження, опитування, методи математичної статистики. The aim of our study was to establish the impact of physical activity a week and other factors on training specialists in UABS. To do this, the following methods were used: the analysis of theoretical sources, observation, surveys, methods of mathematical statistics. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

1

12166

1

1

1

161536

81633

898013

1314890
Downloads

1

3461

1

1

481141

1

898013

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pylypei_Improvement.pdf | 407.94 kB | Adobe PDF | 1382620 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.