Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5793
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка технології та обладнання для отримання пористої аміачної селітри безбаштовим методом |
Authors |
Marenok, Vitalii Mykhailovych
|
ORCID | |
Keywords |
технологія технология technology пориста аміачна селітра пористая аммиачная селитра porous ammonium nitrate |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5793 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Маренок, В.М. Розробка технології та обладнання для отримання пористої аміачної селітри безбаштовим методом [Текст] / В.М. Маренок // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.І. - С. 154-155. |
Abstract |
На базі проведених наукових досліджень була розроблена технологія виробництва промислової вибухової речовини з аміачної селітри, як аналогу поритої аміачної селітри, з використанням новітнього виду обладнання. Основою нового методу є використання вихрового гранулятора [1]. Сировиною для виробництва продукції може служити як звичайна гранульована аміачна селітра, так і її розчин. Сутність нового метода полягає у створенні особливих термо та гідродинамічних умов при гранулюванні у робочому просторі вихрового гранулятора.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5793 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

1

7

378478

1

1

3466452

1

25558

10

1

3

1

8

118693449

45928164

1769041667

118693448
Downloads

1

2

3

1

223

1

1

2

1

1

333113749

132949

1481856086

2056227251
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Marenok.pdf | 208.31 kB | Adobe PDF | -423637025 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.