Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58099
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування здоров’язберігаючого середовища у вищому навчальному закладі |
Authors |
Korol, Svitlana Anatoliivna
Карпенко, Ю.І. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-5270-3467 |
Keywords |
здоров’я здоровье health студенти студенты students вищий навчальний заклад высшее учебное заведение institution of higher education |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58099 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Король, С.А. Формування здоров’язберігаючого середовища у вищому навчальному закладі [Текст] / С.А. Король, Ю.І. Карпенко // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей ІV Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 13-14 квітня 2017 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 185-186. |
Abstract |
Нинішній стан здоров’я студентської молоді України залишається невтішним. Згідно отриманими даними Ю. М. Шкребтія (2010), 90 % студентів мають відхилення у стані здоров’я, а 30 % – перебувають на диспансерному обліку. Тому науковці продовжують пошук шляхів покращання здоров’я молодого покоління, один з яких є формування здоров’язберігаючого середовища освітнього закладу. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Canada
1
China
1716939
Germany
1
Greece
1
Ireland
14395
Italy
1
Lithuania
1
Luxembourg
1
Singapore
445749
Ukraine
149619
United Kingdom
66053
United States
13603404
Unknown Country
149618
Downloads
China
47421
France
1
Germany
28792
India
1
Lithuania
1
Ukraine
445748
United Kingdom
1121
United States
13603401
Unknown Country
9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Korol_Kovalenko.pdf | 466.5 kB | Adobe PDF | 14126495 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.