Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами |
Authors |
Бондаренко, В.П
Ваганян, А.Г. Загородній, Микола Петрович Загородний, Николай Петрович Zahorodnii, Mykola Petrovych |
ORCID | |
Keywords |
дети діти children алергічні захворювання аллергические заболевания |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Бондаренко, В.П. Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами [Текст] / В.П. Бондаренко, А.Г. Ваганян, М.П. Загородній // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини: збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 400-401. |
Abstract |
Серед продуктів які є етіологічними факторами харчової алергії у дітей частіше всього виступає молоко та молочні продукти -76,9%. На другому місці курячі яйця (40,4%) риба та морква – близько 36%, куряче м’ясо 29%, пшениця та овес -13%, рис, помідори, картопля, капуста, буряк, яблука, виноград, жито, капуста, зелений горошок –по 7%. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Belgium
1
China
28
France
3862
Germany
1
Greece
13566
Ireland
34496387
Lithuania
1
Poland
490292627
Ukraine
-1678788015
United Kingdom
204054312
United States
2119618674
Unknown Country
453366621
Downloads
China
2
Germany
1
India
1
Japan
1
Lithuania
1
Poland
490292629
Ukraine
-1678788014
United Kingdom
1
United States
2119618675
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bondarenko_Vaghanjan_Zaghorodnij.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | 931123302 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.