Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58747
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз мікробіологічних чинників розвитку інфікованого панкреонекрозу |
Authors |
Яркова, А.А.
Болотська, Н.М. |
ORCID | |
Keywords |
панкреонекроз панкреатит pancreatitis |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58747 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Яркова, А.А. Аналіз мікробіологічних чинників розвитку інфікованого панкреонекрозу [Текст] / А.А. Яркова, Н.М. Болотська; наук. кер. С.М. Кобилецький // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини: збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. - Суми: СумДУ, 2017. - С. 359-360. |
Abstract |
Актуальність проблеми деструктивного панкреатиту не викликає сумнівів. За останні
30 років кількість випадків ГП в світі виросла вдвічі. Хворі на гострий панкреатит складають 5-10% від загального числа пацієнтів хірургічного профілю. Біля 20% випадків розвитку гострого панкреатиту носить деструктивний характер. Летальність при таких формах захворювання залишається стабільно високою і за даними різних авторів досягає 50-85%. Важливі та актуальні проблеми інфікування вогнищ панкреонекрозу та розповсюдження гнійно-некротичного процесу залишаються невирішеними. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
China
1
France
4
Germany
1378700
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
15218
Lithuania
1
Netherlands
544
Ukraine
204355
United Kingdom
103264
United States
1378697
Unknown Country
20
Downloads
China
66848
Germany
3260
India
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
408466
United Kingdom
1
United States
1378701
Unknown Country
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Jarkova_Bolotsjka.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | 1857282 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.