Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58770
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості харчування студентів, які займаються фітнесом |
Authors |
Рудич, В.О.
Bosko, Vasyl Mykolaiovych |
ORCID | |
Keywords |
фітнес фитнес fitness студенти студенты students особливості харчування особенности питания food features |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58770 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Рудич, В.О. Особливості харчування студентів, які займаються фітнесом [Текст] / В.О. Рудич, В.М. Босько // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей ІV Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 13-14 квітня 2017 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 215-216. |
Abstract |
Харчування, як форма забезпечення енергією молодого організму студента, має дуже велике значення для його здоров’я. Правильне харчування сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя, підвищенню працездатності і створює умови для адекватної адаптації до навколишнього середовища. Харчування спортсменів і студентів, які займаються спортом, має свої характеристики відповідно до зміни режиму дня, фізичної активності та навантажень на організм. Від того, наскільки правильно і якісно організовано харчування студента-спортсмена, залежить якість його навчальної та спортивної діяльності [2]. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

18697690

2

239538

1

54694

1

1

1

120116710

3432639

1716571

92542931

3432638
Downloads

64969154

1

1

1

1

1

9821602

1

18697689

6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Rudych_Bosko.pdf | 465.43 kB | Adobe PDF | 93488457 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.