Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58887
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на небанківські продукти з урахуванням економічної цінності |
Other Titles |
Improving methodological approaches to pricing for non-banking products tailored to the economic value |
Authors |
Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4724-7567 |
Keywords |
ціноутворення банківські продукти економічна цінність pricing banking products economic value |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58887 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Павленко, Л. Д. Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на небанківські продукти з урахуванням економічної цінності [Текст] / Л. Д. Павленко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : збірник тез доповідей XVІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2013 р.) : в 2 т. - Суми : ДВНЗ "УАБС НБУ", 2013. - Т. 2. - С. 127-129. |
Abstract |
Основними критеріями для клієнта, що визначають конкурентоспроможність банківського продукту є ціна та цінність. The main criteria for a customer that determine the competitiveness of a banking product is price and value. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Germany
1
Greece
1
Ireland
36948
Italy
2
Lithuania
1
Netherlands
309
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
996485
United Kingdom
302502
United States
14645911
Unknown Country
996484
Downloads
France
1
Germany
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
996486
United Kingdom
1
United States
12313168
Unknown Country
16978651
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pavlenko_Udoskonalennia_metodychnykh_pidkhodiv.pdf | 226.49 kB | Adobe PDF | 30288310 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.