Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58916
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення методів оцінки конкурентоспроможності депозитних продуктів банку |
Other Titles |
Improved methods of of evaluating competitiveness of bank deposit products Совершенствование методов оценки конкурентоспособности депозитных продуктов банка |
Authors |
Босенко, О.О.
|
ORCID | |
Keywords |
банк депозитні продукти конкурентоспроможність вank deposit products competitiveness інтегральний показник integral indicator депозитные продукты конкурентоспособность |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58916 |
Publisher | Севастопольський національний технічний університет |
License | |
Citation | Босенко, О.О. Удосконалення методів оцінки конкурентоспроможності депозитних продуктів банку [Текст] / О.О. Босенко // Перспективи розвитку та шляхи вдосконалення фінансової системи України: матеріали XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених (16-19 жовтня 2013 р.). - Севастополь: СевНТУ, 2013. – С. 20-22. |
Abstract |
Тези присвячені розробці напрямків удосконалення методів оцінки конкурентопсроможності депозитних продуктів банку Theses are devoted to the development of directions of improvement of evaluation methods the competitiveness of of bank deposit products |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Argentina
1
France
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
5285
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
226
Singapore
1
Ukraine
106479
United Kingdom
18440
United States
509809
Unknown Country
35977
Downloads
France
10568
Germany
1
Lithuania
1
Russia
1
Singapore
1
Ukraine
106481
United Kingdom
2
United States
343394
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bosenko_integral_indicator1.pdf | 230.61 kB | Adobe PDF | 460455 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.