Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58965
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінності |
Other Titles |
Considers the improvement of methodological approaches to pricing interest banking products based on the economic value |
Authors |
Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna
Kryklii, Olena Anatoliivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4724-7567 http://orcid.org/0000-0002-4825-3950 |
Keywords |
банківські продукти банк ціноутворення економічна цінність ціна banking product pricing bank economic value |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58965 |
Publisher | Economics |
License | |
Citation | Павленко Л. Д. Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінності / Л. Д. Павленко, О. А. Криклій // Актуальність інновацій у маркетингу : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції (19–20 липня 2013 р.). – Сімферополь : Economics, 2013. – C. 68–70. |
Abstract |
В тезах доповіді розглянуто удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінності Іn the theses of the report considers the improvement of methodological approaches to pricing interest banking products based on the economic value |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
1
Germany
220621
Greece
1
Ireland
23630
Lithuania
1
Mongolia
1
Puerto Rico
1
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
3701042
United Kingdom
1850724
United States
68004153
Unknown Country
3701041
Downloads
China
1
Germany
2
Ireland
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
39512954
United Kingdom
1850721
United States
68004151
Unknown Country
11
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pavlenko_Udoskonalennia.pdf | 305.97 kB | Adobe PDF | 109367843 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.