Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59300
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичні підходи до оцінки ліквідності комерційного банку |
Other Titles |
Methodological approaches to assessing the liquidity of commercial banks |
Authors |
Шинкаренко, О.М.
|
ORCID | |
Keywords |
ліквідність liquidity комерційний банк commercial bank грошові ресурси financial resources |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59300 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Шинкаренко, О.М. Методичні підходи до оцінки ліквідності комерційного банку [Текст] / О.М. Шинкаренко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : збірник тез доповідей XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2013 р.). - Суми : УАБС НБУ, 2013. - С.74-75. |
Abstract |
У сучасних умовах банки виконують роль провідних фінансових
установ у мобілізації тимчасово вільних грошових ресурсів, проводять
фінансові, кредитні, інвестиційні операції, задовольняючи потреби економіки в
фінансових ресурсах шляхом перерозподілу грошових потоків. У зв’язку з
визначальною функцією банківського сектору в стабілізації фінансово-
кредитної системи країни, важливим питанням є забезпечення належного рівня
ліквідності комерційних банків. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
779
Germany
10098021
Greece
1
Ireland
32900
Japan
1
Lithuania
1
Puerto Rico
1
Singapore
1
Ukraine
953682
United Kingdom
477036
United States
22614123
Unknown Country
953681
Downloads
China
2
France
2
Germany
2
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
7679921
United Kingdom
10098017
United States
7679919
Unknown Country
9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shinkarenko O M.pdf | 302.62 kB | Adobe PDF | 25457874 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.