Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59375
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Напрямки удосконалення змісту бухгалтерського балансу як умова забезпечення оцінки фінансового стану підприємства
Other Titles Directions improve the content of the balance sheet as a condition of providing estimates of the financial condition of the company
Authors Жмайлова, О.Г.
Горнова, О.І.
ORCID
Keywords підприємство
фінансова звітність
бухгалтерський баланс
активи
капітал
фінансовий стан
аналіз
еnterprise
financial statements
balance sheet
assets
capital
financial position
analysis
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59375
Publisher Education and Science
License
Citation Жмайлова О.Г. Напрямки удосконалення змісту бухгалтерського балансу як умова забезпечення оцінки фінансового стану підприємства [Текст] / О.Г. Жмайлова, Горнова О.І. // Materiаly X mezinarodni vědecko - prakticka konference «Dny vědy – 2014». – Dнl 5. Ekonomicke vědy: Praha. Publishing House «Education and Science» s.r.o – С. 83 – 87.
Abstract Зроблені пропозиції щодо внесення в діючий бухгалтерсьий баланс доповнень і змін, що дозволить без попереднього перегрупування і перерахунку окремих його позицій, використовувати дані при аналізі бухгалтерської фінансової звітності
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

China China
1838162
Germany Germany
88865
Greece Greece
1258
Ireland Ireland
22846
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
618864
United Kingdom United Kingdom
309746
United States United States
3676323
Unknown Country Unknown Country
618863

Downloads

China China
1
Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1838163
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
7174929
Unknown Country Unknown Country
13

Files

File Size Format Downloads
Zhmaylova_o.pdf 690.02 kB Adobe PDF 9013109

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.