Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/596
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Факторы несостоятельности тонкокишечных анастомозов при спаечном илеусе |
Authors |
Pak, Vasyl Yakovych
Корнус, В.В. Раззадорин, С.С. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-2124-320X |
Keywords |
спайковий процес спаечный процесс adhesive process анастомози анастомозы anastomoses |
Type | Article |
Date of Issue | 2005 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/596 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | |
Citation | Пак, В.Я. Факторы несостоятельности тонкокишечных анастомозов при спаечном илеусе [Текст] / В.Я. Пак, В.В. Корнус, С.С. Раззадорин // Вісник Сумського державного університету. Серія Медицина. — 2005. — №3(75). — С.140-143. |
Abstract |
Проанализированы факторы развития несостоятельности тонкокишечных соустий и причины неудовлетворительных исходов у 83 больных, оперированных по поводу спаечной кишечной непроходимости.
Критериями оценки явился ранговый метод Неймана-Пирсона, сравнение альтернативных групп проводилось по критерию “t” Стьюдента и критерию 2.
При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/596 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Медицина (2007-2013) |
Views
Armenia
1
Belarus
1
Belgium
-283865891
Canada
1
China
852165767
France
3
Germany
1021371641
India
161123
Iran
2
Ireland
218888371
Italy
1
Kazakhstan
3
Lithuania
1
Moldova
1
Netherlands
161133
Russia
161127
Singapore
-970907226
Slovakia
1
Turkey
21
Ukraine
327526184
United Kingdom
135063
United States
-1780771504
Unknown Country
47242392
Downloads
Belarus
1
France
6
Germany
693
Japan
1
Lithuania
1
Russia
161124
Ukraine
655042535
United Kingdom
1
United States
-970907226
Unknown Country
12586710
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
3(75)_28.doc | 134 kB | Microsoft Word | -303116154 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.