Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59730
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Застосування методу рейтингів для вдосконалення корпоративного управління в банках |
Other Titles |
Applying the ratings for corporate governance in banks |
Authors |
Осадча, Т.І.
|
ORCID | |
Keywords |
рейтинг корпоративне управління ratings corporate governance |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59730 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Осадча, Т. І. Застосування методу рейтингів для вдосконалення корпоративного управління в банках [Текст] / Т. І. Осадча // Міжнародна банківська конкуренція : теорія і практика : зб. тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції ( 21 - 22 травня 2009 р. ) / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". - Суми, 2009. - Т. 1. - С. 153-154 |
Abstract |
Прозорість та відкритість інформації стає пріоритетним напрямом вдосконалення корпоративного управління у банківській системі України. Тому важлива можливість застосування рейтингування банківських установ. Transparency and openness of information becomes a priority direction of improvement of corporate governance in the banking system of Ukraine. Therefore, it is important to apply ratings to banking institutions. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Australia
1
Germany
31
Ireland
6943
Italy
1
Japan
302848
Lithuania
1
Netherlands
631
Ukraine
26515
United Kingdom
13891
United States
983072
Unknown Country
26514
Downloads
China
3
Germany
2525
Ireland
1
Lithuania
1
Ukraine
79262
United Kingdom
13890
United States
1360450
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Osadcha_Zastosuvannia_metodu_reitynhiv.pdf | 117.83 kB | Adobe PDF | 1456133 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.