Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59746
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Фінансова складова інтелектуального капіталу банку
Other Titles The financial component of the intellectual capital of the bank
Authors Башлай, С.В.
ORCID
Keywords капітал
банк
управління
інтелект
capital
bank
management
intelligence
капитал
управление
интеллект
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59746
Publisher
License
Citation Башлай, С.В. Фінансова складова інтелектуального капіталу банку [Текст] / Башлай С.В. // Європейський вибір – нові можливості для прогресу та зростання фінансової системи: збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції – К.: Аграр Медіа Груп, 2015. – С. 137-139.
Abstract Сучасний банківський бізнес все більше спирається на інформацію, знання та новітні технології в сфері управління. Саме ці елементи є методологічним базисом складу інтелектуального капіталу, який, в свою чергу, формує новий підхід до трактування капіталу банку.
Modern banking business increasingly relies on information, knowledge and new technologies in the field of management. These elements are the basis of methodological intellectual capital, which, in turn, creates a new approach to the treatment of capital.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
Germany Germany
9407
Greece Greece
1
Ireland Ireland
2823
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
61856
United Kingdom United Kingdom
31047
United States United States
352327
Unknown Country Unknown Country
61855

Downloads

China China
2
Germany Germany
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
185335
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
519319
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Bashlai.pdf 617.38 kB Adobe PDF 704662

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.