Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59956
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Необхідність інформаційного забезпечення оцінки роботи банку |
Other Titles |
Necessity of information for bank' estimation |
Authors |
Давиденко, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
вартість банк value bank |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59956 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Давиденко, А.О. Необхідність інформаційного забезпечення оцінки роботи банку [Текст] / А.О. Давиденко // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : зб. тез доп. ІV Міжнародної науково-практичної конференції ( 21 - 22 травня 2009 р. ) : у 2 т. / Українська академія банківської справи Національного банку України. – Суми, 2009. - Т. 1. - С. 31−32. |
Abstract |
На сьогодні одним із найгостріших фінансових питань
у світовому
масштабі є подолання фінансової кризи, яка для банк
івського сектора
поставила велику кількість питань, що потребують не
гайного вирішення. Одне
з таких найголовніших питань, на нашу думку, є пита
ння визначення
вартості установи. Це насамперед пов’язано із тим,
що останнім часом
управління банками було спрямоване саме на нарощенн
я їх вартості. А сьогодні
криза деякі банки завела в глухий кут – вартість, н
арощена за роки, за декілька
днів зменшилася в десятки разів. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
1118651
Germany
4519
Greece
1
Ireland
22091
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
373009
United Kingdom
187325
United States
10551727
Unknown Country
373008
Downloads
China
101436
Germany
25
Ireland
1
Lithuania
1
Ukraine
1118650
United Kingdom
1
United States
187326
Unknown Country
12
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Davidenko.pdf | 103.56 kB | Adobe PDF | 1407452 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.