Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60435
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості конкурентоспроможності послуг фінансових посередників |
Other Titles |
Features of the competitiveness of services financial intermediaries |
Authors |
Шпанко, А.С.
|
ORCID | |
Keywords |
конкурентоспроможність фінансовий посередник послуги фінансових посередників конкурентоспроможність послуги competitiveness financial intermediary services financial intermediaries competitive services |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60435 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Шпанко, А. С. Особливості конкурентоспроможності послуг фінансових посередників [Текст] / А. С. Шпанко // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнародної науково - практичної конференції ( 31 травня – 1 червня 2007 р.) / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". – Суми, 2007. – С. 41-42. |
Abstract |
Метою дослідження є виявлення сутності конкурентоспроможності послуги та характеристика особливостей даної категорії. The purpose of the study is to identify the essence of the competitiveness of the service and the characteristics of the features of this category. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Germany
22
Greece
1
Ireland
2090
Lithuania
1
Mongolia
1
Singapore
135070
Ukraine
19704
United Kingdom
10151
United States
135072
Unknown Country
5
Downloads
China
1
France
1
Germany
7165
Lithuania
1
Norway
1
Singapore
1
Ukraine
135073
United Kingdom
1
United States
103094
Unknown Country
2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shpanko_Osoblyvosti_konkurentospromozhnosti_posluh.pdf | 76.91 kB | Adobe PDF | 245340 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.