Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61477
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Технология и методика формирования стоимости кредитных продуктов и оценки кредитного риска |
Other Titles |
Technology and method of forming the cost of credit products and credit risk assessment |
Authors |
Крамаренко, Г.А.
Чорная, О.Е. |
ORCID | |
Keywords |
кредитний ризик вартість під ризиком credit risk value at risk, VaR |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61477 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Крамаренко Г.А. Технология и методика формирования стоимости кредитных продуктов и оценки кредитного риска / Г.А. Крамаренко, О.Е. Чорная // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : збірник тез доповідей I Міжнародної науково-практичної конференції (25-26 травня 2006 р.). – Суми : УАБС НБУ, 2006. – 110-111. |
Abstract |
Инвестиционная деятельность сопряжена с определенными рисками,
которые приводят к снижению доходности портфельных инвестиций против
ожидаемых величин. Наличие риска выражается в прямых финансовых потерях и
упущенной выгоде инвестора. Investment activities involve certain risks, which lead to a decrease in the return on portfolio investment against expected values. The presence of risk is expressed in direct financial losses and lost profits of the investor. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
1
Germany
19
Ireland
1235
Lithuania
1
Romania
1
Ukraine
11647
United Kingdom
6001
United States
65335
Unknown Country
11646
Downloads
Germany
21
Ukraine
34783
United Kingdom
6002
United States
65336
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kramarenko_Tekhnolohyia_y_metodyka.pdf | 149.46 kB | Adobe PDF | 106143 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.