Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61555
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Основні напрями верстки при створенні електронного видання для підвищення зручності користування ним |
Authors |
Подлєсний, А.В.
Rudenko, Oleksandr Borysovych |
ORCID | |
Keywords |
електронне видання электронное издание electronic edition програмне забезпечення программное обеспечение software верстка page-proof |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61555 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Подлєсний, А.В. Основні напрями верстки при створенні електронного видання для підвищення зручності користування ним [Текст] / А.В. Подлєсний, О.Б. Руденко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту техн. систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 18–21 квітня 2017р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2017. - Ч.1. - С. 49-50. |
Abstract |
Забезпечення деяких навчальних дисциплін навчально-методичними
матеріалами для існуючого контингенту студентів (включаючи студентів
заочної та дистанційної форм навчання) іноді може не відповідати
нормативним вимогам (нова сучасна література отримується бібліотеками в
обмеженій кількості, а, іноді, немає можливості придбати потрібне видання). |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
China
1
France
2
Germany
974
Ireland
43399
Italy
2
Lithuania
1
Ukraine
4715896
United Kingdom
815891
United States
22212014
Unknown Country
1627889
Downloads
Canada
1
China
1
Germany
1
Lithuania
1
Ukraine
7803903
United Kingdom
1
United States
22212014
Unknown Country
9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Podlesnuy_verstka.pdf | 343.97 kB | Adobe PDF | 30015931 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.