Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61676
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Тенденції розвитку банківського споживчого кредитування товарів тривалого користування через агентську діяльність в умовах підвищення конкурентоспроможності банків |
Other Titles |
Trends in bank consumer lending of durable goods through the agent activity during increasing of bank competitiveness |
Authors |
Вархоляк, К.С.
|
ORCID | |
Keywords |
споживче кредитування конкурентоспроможність банку consumer lending competitiveness |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61676 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Вархоляк, К.С. Тенденції розвитку банківського споживчого кредитування товарів тривалого користування через агентську діяльність в умовах підвищення конкурентоспроможності банків [Текст] / К.С.Вархоляк // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : збірник тез доповідей I Міжнародної науково-практичної конференції (25-26 травня 2006 р.). – Суми : УАБС НБУ, 2006. – 110 с. |
Abstract |
Банк, діяльність якого зорієнтована на широку співпрацю з
клієнтами, гнучку систему роботи з ними та на різні способи залучення
їхніх надлишкових коштів, матиме більший рівень
конкурентноздатності, а відтак прибутковості і ліквідності.
Кредитування при цьому відіграє одну з основних ролей. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
China
1
Germany
819
Ireland
3035
Lithuania
1
Ukraine
29526
United Kingdom
14968
United States
322020
Unknown Country
29525
Downloads
China
2
France
1
Germany
21
Lithuania
1
Ukraine
88392
United Kingdom
1
United States
166267
Unknown Country
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Varholiak.pdf | 439.82 kB | Adobe PDF | 254688 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.